Szeretem, amikor vezető politikusok karolják fel az ötleteimet. Kár hogy el fogják ezt is rontani.

Az eredeti kezdeményezés még mindig működik. Én nem vagyok jó kivitelezésben, örömmel is veszem ha valaki felajánlja a beérkező vélemények figyelését és rendszerezését. De azt gondolom, hogy egy összefogással sokkal többet érünk el, mintha arra várnánk, hogy Más Valaki majd megcsinálja nekünk. Főleg,ha ez a Más Valaki egy politikus.

Kósa Lajos kezdeményezésében nekem az tetszik, hogy a felhívásból még a szóhasználatot is átvette.

Juhász Péter pedig megkapta a lehetőséget arra, hogy eldöntsem: csak trollkodik, vagy tényleg fog tenni valamit az ügyben.

kezjelek

Megszavaztuk hogy bennmaradunk a hétvégére, és azt is megszavaztuk, hogy biztosítjuk a sajtónyilvánosságot.

Néhány egyetemista elfoglalt egy nagyelőadót az egyetemen. És ott elkezdtek fórumokat tartani. De nem akármilyeneket. Ilyen kézjelek vannak hozzá. És pörög. És ha csak egy kicsit jó a moderálás, akkor nem viheti el egy- vagy párvalaki a témát, hanem a résztvevők közötti konstruktív vita alakul ki. Tovább…

88marc15

Gólt lőttünk a Felcsúti Főfocistának, az El Simon nevű kormányzati fidesztroll elhatárolódott a Gulyás Gergely nevű parlamenti fidesztrolltól: dehogyis lesz itten kérem szépen gyülekezési törvény szigorítás, szó se lehet róla, nem is volt, rosszul teccünk emlékezni.

(Tuareg) Tovább…

eukokarda Elnézést kérek azoktól, akik szerint egy volt parlamenti képviselőről nem kellene írnom. Számomra Imi bácsi ezzel a tettével kiírta magát a pártpolitikusok közül, ezért merem megtenni mégis.

Tovább…

share

Toma története:

Beszélgettem konzervatív szavazo ismerossel, aki azt mondta, hogy szerinte nincs alternatíva, pl nézzem meg, hogy Budapest amiota Fidesz van, hogy fejlődik. Erre igényeltem meg a közadatokat, hogy 2014 óta az EU mennyi lóvét adott Budapestnek, és mi mennyivel szálltunk be. Ezután megmutattam az ismerősnek, aki ugy tűnik, ezen elgondolkodott. Felvetette, hogy nézzuk meg 2014 előtt is. Most erre (is) várunk.

Tovább…

szellembicikli Arra gondoltam, hogy rakjuk össze közösen ezt az aktivista szerszámosládát. Tudod, azt az eszköztárat, amikez nyúlhatunk akkor amikor az érdekeinket erőszakmentes eszközökkel szeretnénk megvédeni. Amit pl. arra fogunk használni, hogy véghezvigyük a rendszerváltást. Aminek 198 szerszámát itt felsorolják.

Egy sorozatra gondoltam, amit közösen írunk. Te elmondod a sztoridat arról, hogy hogyan alkalmaztad ezt vagy azt az eszközt, vagy hogyan láttad azt mások által alkalmazni.  Én pedig. megpróbálom mellé tenni a további gyakorlati és elméleti tudnivalókat. Kommentelj ez alá a cikk alá, vagy írj ide: mag@magwas.rulez.org  Aztán ha megvan a szerszámosláda, mi változtajuk gyíkká őket közösen.